Ostimme tämän 50-luvulla rakennetun puolitoista kerroksisen n. 90 neliön talon viime kesänä. Ihanaa täällä on se että tilaa on n. puoli hehtaaria, talo sijaitsee keskellä tonttia ja naapurisopukin on vielä olemassa :D.

Ensimmäinen projekti kesällä oli saada kaikki ns. roska pois tontilta ja sitä sitten kertyikin.. Mies kavereidensa ja minun isäni avustuksella raivasivat tontilta roinaa ison roskalavan verran ja varmasti olisi riittänyt vielä toiseenkin lavaan tavaraa.

Saimme toki paljon muutakin tehtyä: aitaus koirille, yhden talonseinän maalaus, listojen maalaus, ulkorakennuksen siistiminen (mikä toki jatkuu yhä), kukkapenkkien karsiminen yms. Tänä keväänä meitä odottaa vesiversojen raivaaminen, sekä marjapensaiden ja ruusupensaiden siistiminen. Keväällä täytyy alapelto raivata ja laittaa ruohonsiemenet kasvamaan, jotta saataisiin toivottavasti jo syksyllä nauttia isosta nurmikentästä ja agilityradasta. Kesällä tarkoitus maalata loput seinät ja ryhtyä korjaamaan autotallia, sekä nostaa kivijaloiltaan pudonnut ulkorakennus paikoilleen ja korjata kasvihuone. Tai siis nuo olivat miehen töitä :D Itsellä tarkoitus laittaa puutarha/ koko tontti uuteen uskoon.

Odotan niin innolla kevättä, jotta pääsen toteuttamaan suunnitelmiani!

Kesä 2009

 

 Talvi 2009-2010